Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Je bekijkt nu De beste zelfbruiner voor het gezicht | Top 5 augustus 2022

De beste zelfbruiner voor het gezicht | Top 5 augustus 2022

De beste zelfbruiner voor het gezicht vinden lijkt voor veel vrouwen en mannen nog steeds een grote uitdaging. Veel zelfbruiners veroorzaken vlekken, geven een onrealistische oranje kleur af en duren erg lang voordat ze zijn ingewerkt. Bovendien kosten veel zelfbruiners ook best wel veel geld. Je wilt dus ook niet de verkeerde keuze maken. Weggegooid geld en een gezicht vol oranje strepen wil je namelijk voorkomen! Gelukkig zijn er tegenwoordig ook hele goede zelfbruiners op de markt die wél je geld waard zijn en daar hebben we vandaag een overzicht van gemaakt. Happy tanning!

De beste zelfbruiner voor het gezicht van 2022

De best geteste zelfbruiner voor het gezicht

1. Collistar Face Magic Drops  

De Collistar Face Magic drops gezichts zelfbruiner is op dit moment zonder twijfel de beste zelfbruiner voor het gezicht van 2022. Deze zelfbruiner is zeer vloeibaar en kan worden aangebracht op de huid door middel van druppels die je wel of niet kunt mengen met je dagcrème. Drie druppels zijn al genoeg om je hele gezicht van een zeer natuurlijke tan te voorzien! 

Voordelen:

✔  Gaat enorm lang mee 
✔ Verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden waaronder een zeer betaalbare mini versie 
✔ Vlekt niet en realiseert een realistische bruine teint
✔ Resultaat na een uur al zichtbaar
✔ Mag gemengd worden met dagcrème 

beste zelfbruiner gezicht
BoekenBoeken

Top vijf beste zelfbruiners voor het gezicht in 2022

1. Collistar Face magic drops  

De Collistar Face Magic Drops bevatten een speciaal innovatief zelfbruinend molecuul waarmee je maar liefst twee keer zo snel een bruine tint ontwikkelt! Je kunt deze zelfbruinerdruppels voor je gezicht direct op je gezicht aanbrengen maar ook mengen met een dagcrème. 

2. L’Oréal Paris Sublime Bronze

Vind je het niet erg om een aantal uurtjes te wachten of gebruik je liever een spray? Dan is de L’Oréal Paris Sublime Bronze spray dé zelfbruiner voor het gezicht die je zoekt! De spray is geïnspireerd op professionele technieken voor een egale tint en met een frisse geur. Voor een natuurlijke bruine kleur zonder de geur van zelfbruiners, het hele jaar door.

3. Vichy Capital Soleil Zelfbruiner voor gezicht en lichaam

Ben je op zoek naar een zelfbruiner voor het gezicht die je ook zo nu en dan voor je lichaam kunt gebruiken? Dan is de Vichy Capital Soleil Zelfbruiner voor gezicht en lichaam wellicht een goede optie voor jou. Wel raad ik aan niet teveel van deze zelfbruiner te smeren, dan kan de kleur namelijk wat oranje gaan ogen bij een (hele) bleke huid. Bij de bovenstaande twee opties is dat niet het geval. 

4. That’so Zelfbruiner Self Tan voor gezicht en lichaam  

De That’so Zelfbruiner Self Tan spray is een spray die direct een sunkissed bruine kleur geeft, die 2-3 uur na het aanbrengen door ontwikkelt. Heb je dus nog maar 15 minuten om je klaar te maken? Ook dán kan je nog een bruin kleurtje realiseren. Handig! Ook ruikt deze spray erg lekker, deze zelfbruiner is namelijk vrij van erythrulose. 

5. Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer Zelfbruiner 

Deze Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer Zelfbruiner is ook zeer geliefd onder Nederlandse gebruikers. Niet alleen voor de prijs (want die is erg vriendelijk!) maar ook zeker door de kwaliteit. Geen strepen, een mooi natuurlijk kleurtje en ook nog eens een langdurig resultaat van een aantal dagen. Wel duurt het een paar uur voordat het resultaat zichtbaar is. 

HuishoudenHuishouden

Veelgestelde vragen over zelfbruiners voor het gezicht

1. Hoe breng je zelfbruiner voor het gezicht aan?
Hoe je zelfbruiner voor het gezicht aanbrengt verschilt per product en merk. Een mousse zelfbruiner breng je meestal aan door middel van een speciale handschoen voor zelfbruiners. Zelfbruinerdruppels breng je meestal aan met je handen. Je kunt de druppels direct op de huid aanbrengen maar ook eerst mengen met een dagcrème. 

2. Waar koop je zelfbruiner handschoenen?
Zelfbruiner handschoenen zijn erg fijn om te gebruiken tijdens het zelfbruinen. Deze handschoenen krijg je soms bij je zelfbruiner maar vaak niet. Je kunt hier gemakkelijk meerdere soorten zelfbruin handschoenen online bestellen. 

3. Hoe voorkom je strepen met zelfbruinen? 
Strepen voorkomen tijdens het zelfbruinen willen we natuurlijk allemaal heel graag voorkomen. Voor het gezicht gebruik ik zelf graag een grote make-up kwast zodat ik geen vingerstrepen realiseer op mijn gezicht. Met een buffer make-up kwast kan je de zelfbruiner gemakkelijk verdelen en uitsmeren zonder hierbij strepen te creëren. 

En dat was onze top vijf voor de beste zelfbruiners voor het gezicht alweer! Hopelijk heb je een mooie zelfbruiner kunnen vinden en realiseer jij straks thuis dat heerlijke Saint-Tropez kleurtje vanuit je badkamer. 

Voor welke zelfbruiner ga jij? 

Geef een reactie