Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Je bekijkt nu Wat is de beste plumeau? | Top 3 van oktober 2022

Wat is de beste plumeau? | Top 3 van oktober 2022

De beste plumeau van 2022 vinden was best nog wel een klus. Er zijn namelijk tegenwoordig heel veel verschillende goede plumeaus op de markt. Na het lezen van oneindig veel reviews en alle specificaties naast elkaar te hebben gezet kwam er wel een duidelijke top drie uit de test en deze hebben we overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Ben jij benieuwd geworden wat de beste plumeau van 2022 is? Lees dan snel verder.

Bekijk direct de beste plumeau uit de test

De beste plumeau van 2022

beste plumeau

Wanneer we de Nederlandse schoonmaakfans moeten geloven is de WITTS Telescopische Plumeau met Telescoopsteel zonder twijfel de beste plumeau van 2022. Zo kwam op Bol.com o.a. deze review naar voren “Dit werkt perfect, Vooral omdat hij uitklapbaar is. Zo kan je makkelijk op plekken komen waar je normaal gesproken niet zomaar bijkomt, bijvoorbeeld onder de bank. Ik verbaas me dan ook over hoe ver die kan uitklappen en hoe stevig hij dan alsnog blijft.” Met de kantelbare en uitschuifbare plumeau van WITTS stof je elk hoekje van het huis gemakkelijk en snel af en ook moeilijk bereikbare plekken zijn geen uitdaging voor de plumeau met kantelbare telescoopsteel. De makkelijk schoon te maken plumeau verwijdert stof binnen een handomdraai, zodat je zonder moeite kan genieten van een schoon huis. En dat willen we natuurlijk allemaal! Ook is deze plumeau meer dan prima te betalen.

→ Je vindt op dit moment hier de beste prijs.

Andere goede plumeaus op dit moment

Geen traditionele plumeau maar wel een geweldige stofmagneet (zoals de naam ook al aangeeft) is de Swiffer stofmagneet XXL. Met de stofmagneet XXL krijg je een Swiffer (en ja, wij zijn enorm fan van de kwaliteit van de producten van Swiffer zoals jullie weten) maar dan met een lange steel zodat je ook bij de moeilijke hoge hoekjes kunt komen. De 90 cm uitschuifbare telescopische handgrepen en een flexibel instelbare stofmagneet-hoofd zorgen ervoor dat je bij vrijwel elk hoekje kunt komen en dankzij de elektrostatische lading houden de doeken 3 x meer stof vast dan een traditionele stofdoek. Handig! Je bekijkt de beste prijs hier. Wil je graag een multifunctionele plumeau aanschaffen? Dan is de BOTC Telescopische Plumeau met Telescoopsteel de beste plumeau voor jou. Met 3 reinigingskoppen en 1 ministofdoek kan je deze plumeau voor heel veel doeleinden gebruiken en dat werkt natuurlijk erg prettig en tijdsbesparend. Ook ontvangt deze plumeau erg goede beoordelingen van Nederlandse gebruikers. Je bekijkt deze plumeau hier.

En, voor welke plumeau ga jij?

Geef een antwoord