Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Je bekijkt nu De beste dweil van 2022 – Dit zijn de beste 5!

De beste dweil van 2022 – Dit zijn de beste 5!

De beste dweil nodig?

De beste dweil van 2022 met jullie delen? Dat was voor ons geen grote uitdaging. De best geteste dweil was namelijk zo gevonden en dat was ook het geval voor de vier dweilen die daarna kwamen. Ben jij benieuwd welke dweil het beste getest is op dit moment, dus in oktober 2022? Lees dan snel verder!

De beste dweil van 2022 

1. Vileda Ultramat Turbo Reinigingssysteem

Op nummer één staat zonder twijfel het Vileda Ultramat Turbo reinigingssysteem. Dit is echt de beste dweil van juni 2022. De dweil wordt samen geleverd met een emmer met een roterende pers. Deze kan je activeren door met je voet op het pedaal te duwen. Heb je het pedaal goed indrukt? Dan wordt de dweil goed uitgewrongen en kan je dus met een goed gebalanceerde dweil aan de slag. Een te natte dweil is namelijk niet fijn en/of praktisch om mee te werken. De Vileda Ultramat Turbo reinigingssysteem oftewel de Vileda Ultramat Turbo dweil beschikt over een ergonomisch design en is zeer praktisch te noemen. Dit maakt deze dweil ook de beste dweil van 2022 en dus ook absoluut de beste koop van dit moment wanneer het gaat om het schoonmaken van je vloer.

beste dweil 2022

2. Leifheit Regulus Aqua PowerVac – Draadloze Vloerreiniger 2in1

Wil jij dweilen en stofzuigen met hetzelfde apparaat? Dan moet je voor de Leifheit Regulus Aqua PowerVac gaan. Dit is een zeer geavanceerde dweil waarmee je dus zowel kunt dweilen als stofzuigen! Super handig dus. Dit scheelt niet alleen heel veel energie maar ook kostbare tijd waarin je dingen kunt doen die je wél leuk vindt. Hoewel we moeten toegeven dat schoonmaken met dit apparaat ook als een feestje voelt. Het gaat namelijk super vlot en makkelijk. Dit apparaat werkt draadloos en dat werkt erg fijn. Het enige nadeel wat ik heb gevonden is dat het apparaat maar 25 minuten accu-levensduur heeft. Voor een (erg) groot huis is dit apparaat dus niet de perfecte match.

3. Leifheit Profi Pers Micro Duo vloerwisser

Een beetje huisvrouw kent dit apparaat al wel. Ik heb het over de Leifheit Profi Pers Micro Duo vloerwisser. Deze dweil komt met een handige emmer met persopzet waardoor je je dweil moeiteloos kunt uitwringen. Uitwringen met de hand is dus niet nodig! Je gebruikt de voetbediening (waarvoor je geen krachtinspanning nodig hebt) en je bent good to go. Dit dweilsysteem voelt erg flexibel aan en dit merk je zeker tijdens het schoonmaken. Een derde plek heeft deze dweil dus ook zeker verdiend.

4. Vileda Easy Wring & Clean Turbo Mopset

Deze Turbo Mopset van VILEDA is uitgerust met een kop vervaardigd uit microvezels die bestaan uit miljoenen minuscule synthetische vezels.
Wanneer je hiermee vervolgens de vloer dweilt, maken al die minuscule vezels het vuil los en nemen ze het mechanisch op (daardoor wordt ook meer dan 99% van de bacteriën verwijderd) zonder gebruik te maken van agressieve chemische producten, dus enkel met water. Hoe cool is dat? Dit apparaat bevat daarnaast een pedaal om moeiteloos de mop uit te wringen en dit maakt deze dweil een hele goede optie voor een dweil in 2022. Een verdiende vierde plek dus.

5. Swiffer WetJet Starterkit Dweilsysteem

Hoewel je misschien niet direct aan Swiffer denkt voor een goede dweil willen we dit toffe product tóch met je delen. De Swiffer WetJet Startset (het alles in één dweilsysteem) is namelijk een geweldige aanvulling op je schoonmaak routine. Je kunt met dit product namelijk – zoals het al zegt – hardnekkig vuil verwijderen én opvangen. Deze innovatieve dweil maakt het vuil los en tilt het van de vloer, waarna het in het WetJet-doekje terechtkomt en daar vast blijft zitten.

En dat was onze top vijf alweer voor de beste dweil van dit moment in de maand november 2022. Dit waren de beste dweilen volgens Portemonneekoning! Voor welke dweil ga jij? Happy cleaning!

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie