Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Je bekijkt nu Goedkope vliegvakanties vinden – 3 tips voor goedkoop vliegen in 2022

Goedkope vliegvakanties vinden – 3 tips voor goedkoop vliegen in 2022

Goedkope vliegvakanties vinden kan in 2022 nogal een uitdaging zijn. Nu we weer onbezorgd op vakantie kunnen naar andere landen en dus ook weer zonder zorgen in een vliegtuig kunnen stappen lijken de prijzen in één klap omhooggevlogen te zijn. Toch kan je ook in deze tijd nog goedkope vliegvakanties vinden. Ben jij benieuwd wat de mogelijkheden voor goedkoop vliegen in 2022? Lees dan snel deze blogpost.

Buiten het seizoen vliegen

De eerste tip om te kunnen genieten van goedkope vliegvakanties is – wanneer dit voor jou mogelijk is – buiten het seizoen vliegen. Wanneer je naar een mooie bestemming wilt vliegen waar over het algemeen veel toeristen komen zal deze het meest populair zijn tijdens het zomerseizoen en tijdens de schoolvakanties. Wanneer je buiten periodes naar vluchten kijkt zal je merken dat de prijzen stukken lager uitvallen dan wanneer je binnen deze populaire periodes zou gaan vliegen. Heb jij dus de mogelijkheid om buiten het populaire seizoen op vakantie te gaan? Pak dan je kans! Dit kan zomaar honderden euro’s schelen.

Start met de goedkoopste vliegtickets en bepaal daarna pas je locatie

Wanneer je een reclame op televisie voorbij ziet komen van een idyllisch strandje op een bepaald land en daarna naar vliegtickets zoekt waarmee je naar dit land kunt vliegen kan de prijs behoorlijk tegenvallen. Wat wij dus ook altijd doen? Niet starten met de locatie maar met de prijs die je in gedachten hebt. Sites zoals Skyscanner of de prijszoeker van Ryanair maken het erg makkelijk om je gewenste prijs in te vullen en op basis daarvan mooie vliegtickets gepresenteerd te krijgen. Zo zie je direct dat de vliegtickets naar het eiland naast het land waar je oorspronkelijk heen wilde gaan wel de helft goedkoper zijn. Daar kan je dus veel beter naartoe gaan wanneer je een goedkope vliegvakantie wilt maken.

Reis met handbagage

Ben jij toch al geen fan van sjouwen met zware koffers en vind je wachten bij de rolband super vervelend nadat je uit een vliegtuig bent gestapt? Dan is deze tip wellicht iets voor jou. Reizen met enkel handbagage is namelijk veel goedkoper dan reizen met een traditionele koffer en ook zitten er dus een aantal voordelen verbonden aan deze methode. Je hoeft nooit meer te sleuren met een zware koffer en ook kan je na je vlucht direct het vliegveld verlaten. Dat scheelt dus tijd én kosten!

Wat doe jij om goedkope vliegvakanties te scoren? Laat het achter in een reactie onder deze blogpost.

Dit bericht heeft één reactie

Geef een reactie