Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Je bekijkt nu Wat is de beste draadloze stofzuiger van 2022? | De 5 beste opties

Wat is de beste draadloze stofzuiger van 2022? | De 5 beste opties

Een draadloze stofzuiger is iets waar veel mensen (en dan vooral de schoonmaakfreaks onder ons) laaiend enthousiast over zijn. Het klinkt natuurlijk ook heel aantrekkelijk: een stofzuiger zonder kabel. Geen gedoe met kabels die in knoop kunnen gaan of net te kort zijn en zoeken naar een stopcontact wat een beetje in buurt ligt is ook verleden tijd. Wel zijn er tegenwoordig heel wat draadloze stofzuigers op de markt en wat is nou de beste draadloze stofzuiger van 2022? Daar geven we je in dit artikel antwoord op.

De beste draadloze stofzuiger van 2022

De beste draadloze stofzuiger van 2022 is zonder twijfel deze Lifegoods Steelstofzuiger. Deze steelstofzuiger is draadloos en is gebouwd volgens een 4-1 concept. De stofzuiger werkt op een batterij en is modern vormgegeven met mooie rode en grijze kleuren. De reviews spreken voor zich: heel Nederland is laaien enthousiast over deze prima betaalbare draadloze stofzuiger. Dit is dus ook absoluut de beste draadloze stofzuiger van 2022.

Bekijk direct de beste draadloze stofzuiger 

Top vijf beste draadloze stofzuigers in 2022

beste draadloze stofzuiger

1. Lifegoods Steelstofzuiger

Zoals we hierboven al aangaven is deze draadloze stofzuiger zonder twijfel de beste draadloze stofzuiger van dit moment. De stofzuiger is lichtgewicht, wendbaar en de mond kan 180° draaien. Door de 160W motor heb je 12 – 18 kpa zuigkracht tot je beschikking. In 4,5 uur is de 2200 mAh batterij volledig opgeladen en gaat de stofzuiger 15-30 minuten mee. De grote container van 0,5L leeg je eenvoudig met één druk op de knop en de HEPA-filter kan met de hand gewassen worden. Nooit meer vuilniszakken nodig dus! En dat is natuurlijk ook enorm fijn voor je portemonnee. Kies de gewenste stand en opzetstuk en laat je huis, auto of kantoor weer blinken. Gebruik het LED-licht om ook de donkere kiertjes schoon te maken. Ben je klaar, dan hang je de stofzuiger eenvoudig op aan de muur. Handig! Bekijk hier de zeer betaalbare huidige prijs van deze mooie draadloze stofzuiger.

2. Dyson V10 Absolute – Steelstofzuiger

De fanatieke huisvrouwen en huismannen onder ons weten natuurlijk dat de Dyson V10 Absolute niet mocht ontbreken in deze lijst. De Dyson V10 Absolute Pro is een snoerloze steelstofzuiger met een uitgebreid pakket aan accessoires die tot 60 minuten een constante zuigkracht geeft op alle vloertypen. Kies voordat je begint met stofzuigen uit één van de 3 vermogensstanden. Dankzij de krachtige V10 motor worden zelfs microscopische deeltjes, zoals pollen en bacteriën opgevangen. Gebruik voor het reinigen van kieren en smalle ruimten de meegeleverde accessoires. Met de gemotoriseerde miniborstel verwijder je gemakkelijk huisdierenhaar en hardnekkig vuil. Klaar met stofzuigen? Het ‘point and shoot’ mechanisme werpt in één simpele handeling hygiënisch het vuil uit het stofreservoir. Bevestig na het legen de Dyson V10 Absolute Pro in het meegeleverde oplaadstation. Ook deze stofzuiger krijgt lovende reviews van Nederlandse gebruikers. Waarom deze draadloze stofzuiger dan niet op de eerste plek staat? Dat komt door de prijs. Deze is namelijk nogal hoog. Bekijk hier de huidige prijs van de Dyson V10.

Maximale accuduur: 60 minuten
Oplaadtijd: 3,5 uur
Maximaal volume stofreservoir: 0,76 l

3. Miele Triflex HX1 Plus

De Miele Triflex HX1 is een krachtige, snoerloze steelstofzuiger – een helpende hand in het huishouden! De Triflex HX1 zorgt voor maximale flexibiliteit dankzij de innovatieve 3-in-1-functie. De PowerUnit van de Triflex HX1 kan zowel boven- als onderaan de stofzuiger worden aangebracht. De Powerunit is verstelbaar voor optimale wendbaarheid en is ook te gebruiken als kruimelzuiger. Laad de Miele Triflex HX1 heel makkelijk op met het flexibele laadconcept. Je kunt het oplaadstation aan de muur monteren voor makkelijk opladen, je hangt de steelstofzuiger er in en hij laadt automatisch op. Daarnaast kun je ook de accu loskoppelen van de stofzuiger. Dankzij de wandhouder kun je de Miele stofzuiger inclusief de driedelige accessoire heel eenvoudig op de wand opbergen. Daardoor bespaar je ruimte die je weer voor andere dingen kunt gebruiken. Handig! Lees hier meer over deze stofzuiger en bekijk direct de laatste prijs.

Maximale gebruikstijd: 60 min
Gebruikstijd turbostand: 17 min
Oplaadtijd: 240 minuten

4. Trendwares® Snoerloze Steelstofzuiger & Kruimeldief – Handstofzuiger met Steel

Ook deze draadloze stofzuiger van Trendwares moesten we wel met jullie delen. Met een extra sterke motor, 2 snelheidsstanden en een hoge vacuümkracht laat de Trendwares® steelstofzuiger geen vuiltje achter. Schakel de stofzuiger in, zoef draadloos door het huis en reinig de vloer in een mum van tijd! Met een verstelbare steel is jouw stofzuiger voor elke ruimte geschikt en klap je ‘m zelfs helemaal in. Zo heb je een stofzuiger en kruimeldief in één en kom je overal gemakkelijk bij. Handig! En ja, hij ziet er ook nog eens prachtig uit. Bekijk hier de huidige prijs.

Maximale gebruikstijd: 40 min
Gebruikstijd turbostand: 33 min
Oplaadtijd: 240 minuten

5. Bosch BSS8224 Unlimited 8 – Steelstofzuiger

De Bosch Unlimited 8 BSS8224 steelstofzuiger komt met twee 18V accu’s van het Bosch Power for ALL System-platform en haalt hierdoor een lange werktijd van twee uur. Deze Power Plus accu van Bosch is voorzien van een krachtig vermogen en een verhoogde efficiëntie. Met deze extra lange werktijd van twee uur, verdeeld over de twee accu’s, kun je alle tijd nemen om met de Bosch Unlimited 8 BSS8224 steelstofzuiger iedere meter van jouw huis weer stofvrij te maken. Via de meegeleverde snellader zijn de accu’s ook nog eens weer tijdig opgeladen, zodat je nooit zonder een lege accu bent. Hoe fijn is dat? Er is namelijk niets zo vervelend als halverwege je stofzuigsessie moeten stoppen omdat de accu leeg is. Daar heb je bij deze draadloze stofzuiger dus geen last van. Bekijk hier de meest recente prijs van dit fijne apparaat.

Maximale gebruikstijd: 65 min
Gebruikstijd turbostand: 10 min
Oplaadtijd: 210 minuten

Wat is een draadloze stofzuiger?

Het grootste verschil tussen een traditionele stofzuiger en een draadloze stofzuiger is dat je bij een draadloze stofzuiger niet afhankelijk bent van een snoer met een maximale lengte en een stekker die je in een stopcontact moet steken. Je kunt de stofzuiger daarnaast ook gemakkelijk kwijt in een kleine(re) woning omdat de vormgeving een stuk compacter is dan bij een traditioneel model.

Wat zijn de voordelen van een draadloze stofzuiger?

De voordelen van een draadloze stofzuiger zijn vooral de onbeperkte bewegingsvrijheid, het feit dat je nooit meer hoeft te wisselen van stopcontact tijdens het stofzuigen én dat je geen hinder meer ondervindt van een te korte of juist te lange en onhandige snoer in je woning.

En, voor welke stofzuiger ga jij?

Geef een reactie