Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Je bekijkt nu De beste ringlamp van 2023 | De beste vijf op een rij

De beste ringlamp van 2023 | De beste vijf op een rij

Wat is de beste ringlamp van 2023? Dat is een vraag waar ik jullie vandaag antwoord op ga geven. Ringlampen zijn namelijk ontzettend populair in 2022 en daardoor is het aanbod alleen maar groter geworden. Dit maakt het wel wat lastig om tot het beste model te komen. Ben jij benieuwd geworden welke ringlamp volgens de consument van dit moment én de experts het beste beoordeeld wordt? Lees dan snel verder.

De beste ringlamp van 2023beste ringlamp 2022

De beste ringlamp van 2022 is zonder twijfel de ‘A Sunny Day Ringlamp’ die je hier ziet. Deze ringlamp met statief is multifunctioneel aangezien je er niet alleen een spiegelrelfex camera op kunt bevestigen maar ook je telefoon. Wil jij dus filmpjes gaan opnemen met je smartphone (omdat je bijvoorbeeld net start met een YouTube kanaal als vlogger of met make-up tutorials bijvoorbeeld) kan dit dus ook prima met deze ringlamp. Je tilt je kwaliteit – ookal film je met je telefoon – dan direct naar een veel hoger niveau. Bekijk deze ringlamp hier.

Benieuwd naar de andere ringlampen die goed uit de test kwamen? Bekijk dan snel de top vijf opties hieronder.

beste ringlamp 2023

1. A Sunny Day Ringlamp

Deze ringlamp bespraken we hierboven dus al uitgebreid, de beste ringlamp van allemaal. Deze ringlamp is veelzijdig, makkelijk in gebruik en bovendien erg betaalbaar. Je bekijkt dit product hier.

2. Magnify Ringlamp met Statief

Deze ringlamp staat op de tweede plek door de zeer positieve reviews van gebruikers die je al voor zijn gegaan. Een erg leuk pluspunt aan deze lamp is ook dat je de lamp van alle kleuren van de regenboog kunt voorzien. Zo kan je dus special effects creëren voor je video’s in de vorm van rood licht, groen licht of bijvoorbeeld professioneel ogend blauw licht. Cool! Je kunt dus ook een spot in een kleur naar keuze op de achtergrond van je set-up plaatsen. Zo’n gekleurde spot op de achtergrond zie je erg vaak bij de grotere YouTubers voorbijkomen. Je bekijkt deze ringlamp hier.

3. Bryght 10 inch LED licht ringlamp

Wanneer je zoekt naar een ringlamp die als beste uit de test komt op het gebied van prijs-kwaliteit moet je eens naar de Bryght 10 inch LED licht ringlamp kijken. Deze ringlamp kost maar 44,95 (!) maar levert verbluffende resultaten op. Ook de reviews zijn erg positief dus je kunt er zeker vanuit gaan dat je een goede ringlamp in huis haalt. Je bekijkt deze ringlamp hier.

4. OLAF – Ringlamp

Wil je niet al te veel geld uitgeven en zoek je gewoon een simpele, kleine ringlamp? Dan is de OLAF Ringlamp echt iets voor jou. Deze ringlamp kost nog net geen 30 euro en daarvoor krijg je een ringlamp op statief inclusief een afstandsbediening waarmee je de lamp kunt bedienen. Ook kan je de kleur aanpassen van koud naar warm. Dit is toch een koopje?! Je bekijkt deze ringlamp hier.

5. LED Ringlamp met tafelstatief

Ga je de ringlamp niet professioneel gebruiken en wil je gewoon een kleine, handige ringlamp om af en toe wat te kunnen bijschijnen en aanvullend licht te kunnen realiseren voor je telefoon? Dan is dit jouw ringlamp! Met meerdere lichtkleuren én een afstandsbediening is dit een topper voor minder dan 20 euro. Je bekijkt dit product hier.

En, voor welke ringlamp ga jij?

→ Lees ook eens onze tips voor goedkoop avondeten

Geef een reactie