Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Je bekijkt nu Bespaartip van de week: Reclamefolder.nl

Bespaartip van de week: Reclamefolder.nl

Het is weer tijd voor een nieuwe bespaartip en vandaag zetten we een hele handige website in de spotlights. Het gaat om de website Reclamefolder.nl. Ben je benieuwd wat deze website zo handig maakt? Lees dan snel verder! En nee, we gebruiken deze website niet om door plaatjes te bladeren dus kijk snel mee.

De bespaartip van deze week: Reclamefolder.nl

Hierboven zie je een screenshot van Reclamefolder.nl. Op deze website vind je alle actiefolders op één website. Je kunt er dus ook voor kiezen om lekker door folders te gaan bladeren op zoek naar wat leuke hebbedingetjes. Dat is echter niet waar de tip van vandaag over gaat. We willen het namelijk met je hebben over een geweldige bespaartip voor je wekelijkse boodschappen.

Geld besparen op je boodschappen door middel van een website

Eigenlijk is het heel simpel hoe je deze website kunt gebruiken. Je verandert namelijk niets aan de huidige boodschappenlijstje maar probeert de items op je lijstje wel voor een betere prijs te bemachtigen. Moet je dan alle winkels doorlopen of alle folders doorbladeren? Gelukkig niet! Wat je namelijk doet is even een kijkje nemen op Reclamefolder.nl en hier in de zoekbalk een product naar keuze intypen. Gebruik jij dagelijks een shampoo van Andrélon of drink je elke dag koffie van Douwe Egberts? Voeg deze namen dan in via deze website en kijk waar op dat moment acties lopen voor jouw product. Loopt er een mooie actie bij Jumbo, Albert Heijn of een andere supermarkt? Doe dan je boodschappen bij die supermarkt die desbetreffende week. Zo bespaar je op jaarbasis echt honderden euro’s en hoef je je favoriete producten van A-merken niet op te geven!

Maak jij al gebruik van websites zoals Reclamefolder.nl?

Geef een reactie