Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Je bekijkt nu De beste goedkope koffiemachine van 2022 kopen? 3 opties voor heerlijke koffie.

De beste goedkope koffiemachine van 2022 kopen? 3 opties voor heerlijke koffie.

Wil jij een goedkope koffiemachine gaan aanschaffen en ben je benieuwd naar de beste goedkope koffiemachine van 2022? Dan ben je hier goed. Wij hebben namelijk de drie beste koffiemachines van 2022 voor je op een rijtje gezet met daarbij natuurlijk de voor- en nadelen per apparaat. Laten we snel beginnen.

1. Krups Nespresso Citiz & Milk XN761B10

Met deze goedkope koffiemachine van Krups maak je heerlijke cappuccino’s of latte macchiato’s binnen je eigen woning! Het enige wat je nodig hebt zijn de koffie cups van Nespresso, een pak melk en een druk op de knop. Andere cups dan die van Nespresso worden niet aangeraden voor dit apparaat maar mocht je toch willen besparen kan je eens kijken naar acties van Starbucks of Douwe Egberts. Deze passen ook prima in dit apparaat namelijk. Dit apparaat van Krups is lekker compact en ziet er ook nog eens stijlvol uit op je keukenblad of koffietafel. Ook krijgt het apparaat erg lovende reviews en dat maakt de Krups Nespresso Citiz & Milk XN761B10 een erg aantrekkelijke keuze voor maar 189 euro.

2. Magimix – Nespresso – Inissia – Zwart

Ook de Magimix Nespresso Inissia krijgt geweldige reviews van héél veel beoordelaars op Bol.com, Mediamarkt en Coolblue. Wel is het met dit apparaat helaas niet mogelijk op cappuccino’s of andere koffie’s met melk te zetten. Daarvoor heb je een aparte melkopschuimer nodig. Het positieve aan dit apparaat is wel dat het weinig ruimte inneemt, er stijlvol uitziet, het makkelijk in gebruik is en dat de prijs erg aantrekkelijk is. Je betaalt namelijk maar 84,99 voor deze goedkope koffiemachine van Magimix. Ook hier worden de cups van Nespresso aangeraden maar anders kups kan je natuurlijk ook gebruiken.

3. Krups Nescafé® Dolce Gusto® GENIO S Plus KP3408

Dit apparaat van Krups mocht zeker niet ontbreken in onze lijst met goede opties voor een goedkope koffiemachine. Deze koffiemachine wordt namelijk sterk aangeraden door Mediamarkt en ontvangt online ook erg goede reviews. Met een prijs van 89,99 is het apparaat ook zeker erg betaalbaar te noemen. Dankzij het hogedruksysteem (tot 15 bar) maak je thuis koffie van professionele kwaliteit in minder dan 30 seconden met een dikke en fluweelzachte crèmelaag. Je hebt keuze uit meer dan 30 drankcreaties, zowel warm als koud, die je met slechts één druk op de knop kunt zetten. Bovendien heeft de Genio S Plus een XL-functie, waarmee je tot wel 300 ml koffie kunt zetten. Het verwijderbare waterreservoir met inhoud van 0,8 liter is gemakkelijk te reinigen en de automatische LED-ontkalkingswaarschuwing geeft aan wanneer de machine ontkalkt moet worden. Handig!

De beste goedkope koffiemachine van 2022 voor jou is natuurlijk afhankelijk van jouw persoonlijke smaak maar wanneer je kiest uit bovenstaande opties kan je geen verkeerde keuze maken. Deze goedkope koffiemachines leveren namelijk hoe dan ook lekkere koffie op!

Voor welk apparaat ga jij? Laat het hieronder achter in een reactie!

Dit bericht heeft één reactie

Geef een reactie