Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Je bekijkt nu Geld verdienen naast je baan? Dit zijn drie voorbeelden van een side-hustle.

Geld verdienen naast je baan? Dit zijn drie voorbeelden van een side-hustle.

Heb jij aan het einde van je salaris altijd nog een stukje maand over of ben je op zoek naar een manier om nóg meer geld te kunnen sparen dan je nu al doet om bijvoorbeeld ooit huis kopen ibiza in te kunnen typen op Google? Dan kan het interessant zijn om te starten met een side-hustle. Het leven is op dit moment namelijk al duur genoeg en elke maand een paar extra tientjes (of misschien zelfs meer) op je bankrekening ontvangen is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Ben jij benieuwd hoe je zo’n side-hustle moet aanpakken of wil je gewoon wat inspiratie opdoen? Lees dan snel verder.

1. Start met het uitvoeren van online klusjes

Alleen in ons land zijn er al duizenden mensen met een webshop en deze mensen kunnen vaak heel wat hulp gebruiken op het gebied van online marketing, design, copywriting, fotografie en meer. Ben jij handig met photoshop of kan je bijvoorbeeld vliegensvlug een mooie blogpost in elkaar zetten? Kijk dan eens rond op platformen zoals Fiver en krijg betaald voor de leukste online klusjes. Omdat dit platform al veel gebruikers heeft heb je hoogstwaarschijnlijk binnen no-time je eerste betaalde klus te pakken. Succes!

2. Start een winstgevende website

Ben jij sterk op het gebied van online marketing en is het opzetten van een website voor jou geen grote uitdaging? Dan kan het interessant zijn om eens na te denken over het opzetten van een winstgevende website. Dit kan bijvoorbeeld een blog zijn maar ook een affiliate website waarop je bijvoorbeeld producten test en de beste opties binnen een productcategorie op een rijtje zet voor je bezoekers. Wanneer bezoekers er daarna voor kiezen om via jouw links dit product te kopen zal jij namelijk een gedeelte van de winst ontvangen. Hoe fijn is dat!

3. Start met transcriberen

Als je goed kunt typen en luisteren én oog voor detail hebt is transcriberen misschien wel de baan voor jou. Waar je dan aan moet denken? Dat is eigenlijk heel simpel en misschien heb je het in het verleden toevallig ook wel eens moeten doen voor je opleiding of bijvoorbeeld een cursus. Het enige wat je doet is naar van tevoren opgenomen audiobestanden luisteren en de woorden die je hoort netjes uittypen in een document. Dit soort documenten zijn super belangrijk in de medische en juridische sector maar je kunt bijvoorbeeld ook aanvragen aannemen van een student die bezig is met zijn/haar scriptie.

Heb jij op dit moment een side-hustle? Laat jouw ultieme tip voor het starten met een side-hustle dan achter in een comment onder deze blogpost!

Geef een reactie