Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Je bekijkt nu De meest aangeschafte telefoons van 2021 | Dit waren ze.

De meest aangeschafte telefoons van 2021 | Dit waren ze.

De meest aangeschafte telefoons van 2021, welke telefoons waren dit eigenlijk? En dan natuurlijk welke smartphones wel te verstaan. We hebben vandaag de drie meest verkochte opties voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder.

1. iPhone 12

Het zal je niet verbazen dat iPhone – alweer – de kar trekt in deze lijst. De iPhone 12 werd in 2021 het meest verkocht binnen de wereld van smartphone aanbieders. Ook de iPhone 11 deed het nog erg goed in het jaar 2021. Apple blijft dus groot favoriet binnen de wereld van de smartphone aanbieders.

2. Samsung Galaxy A12

Ook de Samsung Galaxy A12 deed het erg goed en bereikte hiermee de tweede plek voor de meest verkochte smartphone van 2021. Dit kwam natuurlijk ook door de betaalbare prijs, de Samsung Galaxy A12 is namelijk een stuk goedkoper dan de opties van grote concurrent Apple. De goedkoopste optie die een opslag van 32 met zich meedroeg ging namelijk over de toonbank voor 159 euro. Een koopje dus vergeleken met de iPhone 12 die een gemiddelde verkoopprijs van 700,- heeft.

3. Xiaomi – Redmi 9

De meest verrassende naam in deze lijst is zonder twijfel Xiaomi met haar Redmi Pro 9. Deze budget smartphone was vooral in China en India erg populair door de goede prijs-kwaliteitverhouding. De Redmi 9 smartphone is namelijk zeer betaalbaar te noemen maar bevat tegelijkertijd wel zeer innovatieve features. De prijs is zeer vriendelijk te noemen, de prijzen van de Redmi 9 starten namelijk al bij een bedrag van 99 euro.

Heb jij in 2021 een smartphone gekocht? Laat ons dan nu weten voor welke smartphone jij bent gegaan en of je hier tevreden over bent!

→ Lees ook eens dit artikel: Goedkope grote planten aanschaffen.

Geef een reactie