Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Je bekijkt nu Spargo Static Duster Review – Swiffer vervanger van Action

Spargo Static Duster Review – Swiffer vervanger van Action

Vandaag is het tijd voor een review van een (budget) vervanger van een zeer populair product. Deze budget vervanger van Action is namelijk geregeld uitverkocht bij de geliefde budget store en wij vroegen ons dus ook af: is de Spargo Static Duster net zo goed als Swiffer? In de blogpost van vandaag lees je het antwoord.

spargo static duster review

Wanneer we dit product opzoeken op de website van Action komen we de volgende informatie tegen:

“Stoffer met anti-statische microvezels die ervoor zorgt dat stof als sneeuw voor de zon verdwijnt. De Spargo Static Duster trekt stof, vuil en haren aan. Inclusief extra stofdoeken”

De prijs voor dit product staat op dit moment (juni 2022) op 0,72 cent. Erg betaalbaar vergeleken met de prijs voor hetzelfde pakket van concurrent Swiffer. Swiffer vraagt namelijk veel meer zoals je hier ziet. Beide sets bevatten een zogenaamde ‘duster’ en de doekjes die je over het plastic gedeelte heen schuift.

spargo static duster review

Is de Spargo Static Duster net zo goed als Swiffer?

De grote vraag is natuurlijk of de Spargo Static Duster net zo goed bevalt als de duurdere variant van Swiffer. Dat zou natuurlijk erg aantrekkelijk zijn gekeken naar de prijs. We zijn zoals jullie weten altijd eerlijk tegen jullie en moeten helaas mededelen dat dit niet het geval is. De Spargo Static Duster werkt naar onze mening ‘oké’. Het is een handige tool om je meubels en accessoires mee af te stoffen maar het valt wel op dat er veel minder stof wordt opgenomen dan wanneer we werken met een Swiffer. De tool van Swiffer neemt het stof direct op waar de Spargo Static Duster nog redelijk wat stof laat rond dwarrelen. Je bent met de Spargo Static Duster dus ook langer bezig.

Eindoordeel Spargo Static Duster

De Sparto Static Duster is een mooie tool en een hele betaalbare optie vergeleken met de originele Swiffer duster. Toch kunnen we het geen vervanger noemen aangezien de originele Swiffer het stof veel beter aantrekt en vasthoudt dan de Sparto Static Duster. De betaalbare vervanger mag dan een stuk goedkoper zijn maar we raden jullie toch aan om de acties voor de originele Swiffer in de gaten te houden. Dan scoor je de originele versie alsnog voor een betere prijs.

Eindbeoordeling Spargo Static Duster: 6

Wat gebruiken jullie op dit moment om meubels mee af te stoffen?

Dit bericht heeft één reactie

Geef een reactie