Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Je bekijkt nu Lidl W5 vaatwastabletten Review – Zijn ze echt zo goed?

Lidl W5 vaatwastabletten Review – Zijn ze echt zo goed?

Wanneer je aan schoonmaakfans vraagt waar je moet zijn voor de beste vaatwastabletten in 2022 zullen heel veel mannen en vrouwen de Lidl W5 vaatwastabletten als antwoord geven. Ja, bij de Lidl moet je zijn! Zelfs de consumentenbond bevestigde dat de Lidl W5 vaatwastabletten in 2021 als beste uit de test kwamen. Wij werden erg benieuwd naar deze budget vaatwastabletten en gingen dus ook vol goede moed naar de Lidl voor een eigen exemplaar. Ben je benieuwd geworden naar onze Lidl W5 vaatwastabletten review? Lees dan snel verder.

lidl vaatwastabletten review

Over de Lidl W5 Vaatwastabletten

De W5 Vaatwastabletten van Lidl kan je op dit moment bij elk Lidl filiaal terugvinden maar hier ook online. Een pakje bevat 40 vaatwastabletten en de kostprijs varieert tussen de €2,50 en de €3. Erg betaalbaar dus. De geliefde alles-in-1-tabletten bevatten de volgende ingrediënten: wasmiddel, glansspoelmiddel, zout, anti-glascorrosie en metaalbescherming. Niet alleen maken de tabletten je vaat dus schoon, er wordt ook voor extra glans gezorgd. Ook wordt er tijdens een sessie aandacht besteed aan het beschermen van je producten van metaal.

lidl vaatwastabletten review

Onze ervaringen met de Lidl W5 Vaatwastabletten

Onze ervaringen met de Lidl W5 zijn uiterst positief te noemen. Niet alleen kwam de vaat er net zo schoon uit als we gewend zijn van duurdere A-merken, de glazen leken zelfs meer te glanzen dan voorheen. Volgens de Consumentenbond zijn deze vaatwastabletten net zo veilig voor je vaatwasser als andere A-merk vaatwastabletten en dat betekent dat ook wij overtuigd zijn: de Lidl W5 vaatwastabletten zijn absoluut een aanrader. Wij geven deze budget vaatwastabletten dus ook een erg hoog cijfer, helemaal verdiend.

Eindbeoordeling:

De Lidl W5 Vaatwastabletten krijgen van ons een dikke 10!

Meer reviews lezen op Portemonneekoning.nl? Bekijk dan ook eens onze Spargo Static Duster Review of onze keuze voor de beste dweil.

Geef een reactie