Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Je bekijkt nu 5 geweldige boeken over geld verdienen in 2022

5 geweldige boeken over geld verdienen in 2022

Wanneer je deze website bezoekt ben je hoogstwaarschijnlijk geïnteresseerd in geld of wil je simpelweg meer geld verdienen in 2022. Dat is gelukkig geen onmogelijk doel. Je moet alleen wel over de juiste kennis beschikken. Wil jij in 2022 meer leren over (meer) geld verdienen en geld in het algemeen? Kijk dan eens naar deze vijf bestsellers op het gebied van geld. Deze boeken over geld verdienen wil je namelijk écht gelezen hebben.

Boeken over geld verdienen in 2022

1. Rijke pa, arme pa (Rich dad, Poor dad)

Dit boek is ontzettend populair en wordt zowel in het buitenland als in ons kleine kikkerlandje enorm vaak aangeschaft en gelezen. Of je nu uit de schulden wilt komen, aan het eind van de maand (meer) geld wilt overhouden of bijzonder welvarend wilt worden: dit boek is een echte ‘must read’ wanneer je meer wilt leren over geld. Robert Kiyosaki leert je op een hele vermakelijke manier hoe je o.a. meer geld kunt verdienen en hoe je je inkomen kunt laten toenemen. Het gaat dus niet alleen om meer verdienen maar ook vooral over hoe je je inkomen kan behouden en voor je kan laten ‘werken’. Ook deelt hij in dit boek de – volgens hem – beste manieren om financieel voor jezelf te zorgen. Bekijk dit boek hier.

2. Think and grow rich

Think and Grow Rich is de klassieker der klassiekers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en succes. De waarheden en wijsheden die Napoleon Hill beschrijft zijn tijdloos, de wetten en regels zijn universeel. Dit boek neemt je stapsgewijs mee in de strategie die miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd, maar die bovenal de formule is voor een succesvol en voldaan leven. Wanneer je de reviews van dit boek leest op bijvoorbeeld Bol.com kan je eigenlijk niet anders dan dit boek in je winkelmandje gooien. Dit boek is een echte must-have voor een goede money-mindset. Bekijk dit boek en de prijs hier.

3. De route naar 100.000 euro per jaar

Hoe kun je als zzp’er je inkomen vergroten? Suzanne van Duijn ging je voor en legt in De route naar 100.000 euro per jaar uit hoe zij door persoonlijke groei aanzienlijk meer ging verdienen. Suzanne van Duijn werkte 3 jaar de longen uit haar lijf als freelancer voor een inkomen onder modaal toen in 2019 de maat vol was. Het moest anders. In 2020 verdiepte ze zich in de psychologie van geld, nam een businesscoach in de arm en interviewde meer dan 20 ervaringsdeskundigen die ruim een ton per jaar verdienen. In ‘De route naar een ton per jaar’ deelt ze hoe ze die inzichten in de praktijk bracht en haar inkomsten verdrievoudigde. Belangrijkste les: om je inkomen te laten groeien, moet je eerst zelf groeien.

4. Master your mindset

Het boek ‘Master Your Mindset’ gaat over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes. Die combinatie maakt dit boek uniek. Michael Pilarczyk schreef op basis van zijn eigen ervaringen een persoonlijk verhaal over bewustzijn, zingeving en inzicht. Het boek gaat over het begrijpen van je eigen denkwijze (mindset) en hoe je die effectief kunt veranderen om de kwaliteit van je leven te verbeteren. Hoe ziet jouw mooiste leven eruit. Heb je daar wel eens over nagedacht? Wat wil je écht? Ontdek je mogelijkheden, haal het beste uit jezelf en maak je dromen waar. Waarom doe je soms niet wat je wél zou willen doen? Het zijn belemmerende gedachten die je tegenhouden te doen wat je werkelijk wilt. Michael legt uit hoe je die gedachtepatronen kunt doorbreken door je mindset opnieuw te programmeren. Dit boek gaat over levensvragen. Wie ben je? Waarom doe je wat je doet? Hoe ziet jouw mooiste leven eruit? Wat wil je écht? Master Your Mindset bevat een vragenlijst over zelfinzicht en een beschrijving van Michaels twaalfstappenstrategie. Bekijk de huidige prijs hier.

5. Verdubbel je geld in vijf jaar

‘Beleggen is voor iedereen. Het is een ambacht. Je kunt de technieken leren en de rest komt neer op oefening, ervaring en emotionele controle’, aldus Sam Hollanders. Na vijf jaar onverstandig en nadien vijftien jaar verstandig beleggen verdubbelde hij ongeveer driemaal zijn inleg. In dit boek deelt hij beproefde principes, bruikbare tips en een beetje psychologie. Na het lezen ervan zal de belegger het pad zien om zelf op lange termijn een fors vermogen op te bouwen. Hij zal een eigen persoonlijke en logische beleggingsstrategie kunnen vormen, beleggingsdiscipline aankweken, en weten hoe de juiste aandelen te identificeren. Dit boek is onontbeerlijk voor elke belegger, jong en oud, ervaren en onervaren. Bekijk hier de beste prijs.

Welke boeken over geld verdienen zou jij graag nog willen toevoegen aan jouw boekenkast?

Geef een reactie