Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Je bekijkt nu Hoe verdien je snel geld in 2022? 10 tips om vandaag nog geld te verdienen!

Hoe verdien je snel geld in 2022? 10 tips om vandaag nog geld te verdienen!

Hoe verdien je snel geld?

Hoe verdien je snel geld in 2022 om nog specifieker te zijn? Deze vraag houdt niet alleen mij maar ook heel veel andere mensen bezig op dit moment. We willen in deze tijd waarin alles duurder wordt namelijk allemaal wel wat bijverdienen. Daar gaat de blogpost van vandaag dus ook over. Heel veel succes met jouw side-hustle!

1. Verkoop je spullen op Marktplaats of Facebook

Heb je (gebruikte) items in je woning staan die je niet meer wilt? Dan is er vast wel iemand – of meerdere mensen zelfs – die je er graag voor zou willen betalen. Maak een paar mooie nette foto’s, schrijf een pakkende beschrijving en bied je spullen vandaag nog te koop aan op Marktplaats of een ander verkoopplatform. Heb je veel merkkleding zoals dure dames mode of accessoires van duurdere merken in huis? Je kunt tegenwoordig een prima bedrag verdienen door kleding en accessoires van hoge kwaliteit te verkopen via platformen zoals Marktplaats en Facebook!

2. Wissel je cadeaubonnen om voor geld

Heb jij op dit moment cadeaubonnen in de kast liggen die je niet gebruikt en ook niet gaat gebruiken in de nabije toekomst? Verkoop ze dan! Je zal niet dezelfde waarde terugkrijgen, maar wanneer je liever geld op je rekening hebt staan dan een cadeaubon in de kast is dit een prima deal. Vergeet niet dat je ze niet zelf hebt gekocht, je maakt dus ook geen verlies. Dit is een goed voorbeeld van een website waarop je je cadeaubonnen gemakkelijk kunt verkopen. Je kunt je cadeaubonnen natuurlijk ook verkopen aan één van je vrienden of kennissen wanneer je hen een goede deal gunt.

3. Bied online je diensten aan

Fiverr is een geweldige plek voor beginnende freelancers die ervaring op willen doen en hun portfolio’s willen uitbreiden en tegelijkertijd een zakcentje willen verdienen. Van een logo ontwerpen tot het maken van voice-overs vanaf je slaapkamer, je kan allerlei taken op je nemen wanneer je je aanmeld op Fiverr. Iedereen kan wel iets waar hij/zij een ander bij kan helpen dus meld je vandaag nog aan om een extra zakcentje te verdienen met jouw talent!

4. Verkoop je online ontwerpen via Etsy

Ben jij goed met Photoshop? Top! Heel veel mensen zijn dit namelijk niet en zijn hierdoor dus ook op zoek naar mensen zoals jij. Experimenteer eens met het maken van verschillende algemene designs (mooie posters met quotes bijvoorbeeld) en bied deze te koop aan op Etsy. Wanneer je de posters eenmaal hebt gemaakt hoef er nooit meer iets aan te doen en kan je dus passief geld blijven verdienen via Etsy. Handig!

5. Vul online enquêtes in

Breng jij graag tijd op je computer of laptop door en wil je graag andere mensen en/of bedrijven helpen? Start dan met het invullen van enquêtes! Je helpt de maker enorm door jouw antwoorden in te vullen in deze enquêtes en zelf kan je er ook nog eens een mooi zakcentje aan overhouden. Een voorbeeld van een website waarop je betaalde enquetes kunt invullen is Surveyspotter.

En, wat doe jij in deze tijd om snel geld bij te verdienen? Ik ben benieuwd!

→ Lees ook eens onze tips voor goedkope grote planten.

Geef een reactie