Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Je bekijkt nu Goedkope dates inspiratie nodig? Deze 5 dates zijn leuk én budget friendly.

Goedkope dates inspiratie nodig? Deze 5 dates zijn leuk én budget friendly.

Goedkope dates in 2022 – 5 leuke mogelijkheden

Of je nu net aan het daten bent of al jaren samen bent met je partner, nieuwe dates bedenken is altijd leuk. Hoe vaker je leuke dingen met elkaar kunt doen, hoe beter. Toch? Het moet natuurlijk wel leuk blijven en we begrijpen dat je niet elke avond met elkaar uiteten kunt en/of wilt. Daarom hebben we vandaag een lijst voor je opgesteld met vijf leuke budget tips voor een romantische date. Ben je benieuwd geworden? Lees dan snel verder.

1. Kijk samen naar de zonsopgang of de zonsondergang

Samen naar de zonsondergang kijken is niet alleen heel romantisch maar ook enorm ontspannend. Win-win! Neem een picknickmandje mee en je hebt een hele mooie date voor de boeg.

2. Vier het jaar dat je elkaar hebt ontmoet, bent getrouwd of bent gaan daten

Bekijk een populaire film of luister naar muziek uit jullie jaar en probeer de stijl van die tijd na te bootsen. Als het jaar 1983 was bied ik alvast mijn excuses aan voor de outfit-opties. Je hebt daarentegen wel een aantal van de meest iconische films en muziek om uit te kiezen!

3. Geniet samen van een wandeling

Wandelen in de frisse lucht op een zonnige middag of avond is natuurlijk altijd heerlijk maar nog veel leuker met z’n tweeën. Zorg er wel voor dat je onthoudt hoe ver je hebt gelopen (mocht je in een nieuwe omgeving gaan wandelen) zodat je date-wandeling niet per ongeluk vijf uur in plaats van één uur in beslag neemt.

4. Bezoek een mooie openbare tuin.

Wil je een wandeling maken die nóg romantischer aanvoelt dan een wandeling in het bos? Kijk dan eens naar de opties in jouw buurt voor een openbare tuin.

5. Kook samen een bijzonder of chique diner.

Een maaltijd klaarmaken met je partner óf een persoon waar je mee aan het daten bent is een geweldige manier om wat quality time samen door te brengen. Probeer een nieuw recept uit of ga op zoek naar ingrediënten die je normaal niet koopt. En je weet wat ze zeggen he, liefde gaat door de maag! Wie weet helpt dit dus ook wel om het hoofd van jouw date hélemaal op hol te brengen.

Heb jij nog andere leuke ideeën voor een date die niet veel geld kost? Laat jouw idee dan achter in een reactie onder deze blogpost!

→ Lees ook eens onze tips voor je huis een luxe uitstraling geven.

Geef een reactie