Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Je bekijkt nu Geld verdienen met affiliate marketing? Via deze platformen kan het.

Geld verdienen met affiliate marketing? Via deze platformen kan het.

Wil jij graag geld verdienen met affiliate marketing en heb je de aankomende weken wat tijd over? Dan is dit wellicht het perfecte moment om hiermee te gaan starten. Voordat je daadwerkelijk geld kan gaan verdienen met jouw website is het natuurlijk van belang dat je je gaat aanmelden bij een affiliate programma. De meest populaire opties van 2022 vind je hieronder. Lees dus snel verder!

1. Het affiliate programma van Bol.com

Een van de meest populaire opties om in 2022 geld te verdienen met affiliate marketing is het affiliate platform van Bol.com. Waarom dit zo is? Dat is eigenlijk vrij simpel. Bol.com heeft namelijk door de jaren heen een betrouwbaar imago opgebouwd (dus mensen kopen er graag) en ook is het aanbod op Bol.com natuurlijk enorm. Wanneer je dus een website beheert waar je de beste toetsenborden op deelt maar daarnaast ook tips deelt voor een goede bureaustoel kan je voor beide producten affiliate links aanmaken bij Bol.com en deze delen op je website. Erg handig.

2. Het affiliate platform Daisycon

Ook via het affiliate platform Daisycon is het mogelijk om geld te verdienen met je website(s). Je kan je via dit platform aanmelden bij héél veel verschillende merken en daarna – wanneer je goedgekeurd wordt door het desbetreffende merk – productlinks delen van deze merken op je website. Bij vragen reageert de support afdeling ook erg snel en daarnaast krijg je ook de kans om direct met verschillende merken in contact te komen.

3. Het affiliate platform Awin

Zelf heb ik geen ervaring met het affiliate platform van Awin maar ik ken wel veel mensen die wél erg tevreden zijn over dit platform. Awin is vergelijkbaar met Daisycon aangezien je je als merk bij Awin kunt aansluiten en daarna zichtbaar wordt op hun website. Zo kunnen publishers zich daarna weer bij jou melden – via het platform – voor goedkeuring en kunnen zij aan de slag met de productlinks van jouw merk.

Heb jij al ervaring met affiliate marketing? Laat jouw ervaringen en tips dan hieronder achter in een comment!

Geef een reactie