Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Je bekijkt nu Bespaartip van de week: PorteRenee.nl

Bespaartip van de week: PorteRenee.nl

Dat ik op Portemonneekoning graag blogposts over geld deel wist je natuurlijk al maar wat ik ook graag doe is dagelijks blogposts van anderen lezen over dit onderwerp. Zo volg ik in mijn vrije tijd graag de belevenissen van PorteRenee via haar Instagram stories en lees ik geregeld haar blog. Waarom? Dat vertel ik je natuurlijk in deze blogpost.

bespaartip por

Waarom moet je PorteRenee volgen?

Je moet natuurlijk niets maar je krijgt er wel een hoop voor terug wanneer je zo nu en dan eens de website van PorteRenee, dat is zeker. Op haar platform vind je namelijk tips over besparen, beleggen, spaardoelen behalen en nog veel meer. Dit alles doet ze samen met haar man en tegenwoordig ook een aantal vaste werknemers. Het leuke aan PorteRenee vind ik zelf de lage drempel van het platform. Er wordt niet onnodig gebruik gemaakt van moeilijke woorden en ook worden er geen neerbuigende uitspraken gemaakt richting mensen die op dit moment nog niet zo welvarend zijn en/of goed met geld kunnen omgaan. Iedereen is welkom op haar platform en iedereen heeft wel iets aan de tips die er worden gedeeld. Daarom vind ik PorteRenee een geweldig platform om te volgen.

En, kende jij het platform PorteRenee al?

→ Lees ook eens onze tips voor goedkoop avondeten.

Geef een reactie