Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Je bekijkt nu Designer spullen voor een betere prijs kopen? Dat doe je zo!

Designer spullen voor een betere prijs kopen? Dat doe je zo!

Designer spullen, you either love it or you hate it. Veel mannen en vrouwen vinden het in ieder geval nog steeds erg leuk om een aantal items van hun favoriete designer in de kast te hebben hangen en dat begrijp ik wel. Zo’n hobby kan alleen wel flink in de kosten gaan lopen. Wil jij binnenkort graag gaan starten met het aanschaffen van een designer item of zoek je bijvoorbeeld leuke cadeautjes voor haar maar wil je niet de hoofdprijs uitgeven? Lees dan snel verder.

Shop je zomerspullen in de winter en andersom

Wanneer je in de winter bij je favoriete designer winkels langsgaat zal je hoogstwaarschijnlijk niet denken aan een nieuwe bikini maar dat moet je dus juist wel doen! Wist je namelijk dat je dan zomer items met grote kortingen kunt scoren? Retailers ruimte moeten dan ruimte maken voor de nieuwe collectie en dat betekent dat de oude collectie weg mag voor een prikkie. Hoewel je de items natuurlijk wel een paar maanden moet bewaren, is het een geweldige manier om designermerken te bemachtigen voor minder.

Koop je designer items tweedehands

Geloof het of niet, het is mogelijk om designerartikelen voor minder dan de helft van de oorspronkelijke prijs te vinden. Het enige wat je hoeft te doen is heel goed zoeken bij tweedehands winkels! Aangezien kringloopwinkels afhankelijk zijn van donaties ga je daar waarschijnlijk niet je nieuwe Chanel tas vinden (was het maar zo’n feest) maar er zijn tegenwoordig wel heel veel tweedehands winkels te vinden waarbij de focus op luxe en dure merken ligt. De beste winkels hiervoor vind je natuurlijk in steden als Londen maar ook in ons kleine landje heb je een klein aantal aanbieders voor tweedehands luxe items.

Ruilen met vrienden

Het is natuurlijk super jammer en vervelend wanneer je veel geld uitgeeft aan een designer tas maar er vervolgens helemaal niet zo gelukkig mee bent als gehoopt. Wanneer je de tas dan verkoopt krijg je er hoogstwaarschijnlijk een stuk minder voor terug. Wat je dan dus ook beter kunt doen? Een ruil opzetten met een vriend of vriendin die ook van luxe designer items houdt!

Maak gebruik van outlets

Natuurlijk kan je binnenkort ook een tripje inplannen naar een mooie designer outlet. Dat is niet alleen leuk maar dit kan ook zomaar eens de plek gaan worden waar jij het designer item van je dromen gaat vinden maar dan voor een prikkie. In Nederland kan je bijvoorbeeld eens een gokje wagen bij Designer Outlet Roermond of Bataviastad.

Wat is jouw ultieme tip om op een goedkopere manier aan designer items te komen? Laat jouw tip nu achter in een comment hieronder!

Geef een reactie