Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Je bekijkt nu Wat is de goedkoopste supermarkt van Nederland in 2022?

Wat is de goedkoopste supermarkt van Nederland in 2022?

Wat is nu eigenlijk de goedkoopste supermarkt van Nederland? Dat is een vraag die veel mensen in 2022 bezighoudt. Niet heel toevallig natuurlijk, aangezien boodschappen doen in 2022 alsmaar duurder en duurder wordt. Het kan dus interessant zijn om te weten wat de goedkoopste supermarkt van Nederland is. Ben jij benieuwd geworden naar het antwoord? Lees dan snel verder.

Wat is de goedkoopste supermarkt van Nederland in 2022?

De goedkoopste supermarkt van Nederland in 2022 was verrassend genoeg niet Aldi of Lidl. Nee, supermarktketen Dirk van de Broek ging er met de titel vandoor! Dit onderzoek van de consumentenbond werd gebaseerd op de prijzen van verschillende supermarkten in Nederland waarbij telkens 110 (dezelfde) producten werden vergeleken. Dirk van de Broek kwam voor deze producten uit de test als goedkoopste supermarkt.goedkoopste supermarkt van nederland

Is deze supermarkt dan altijd de goedkoopste optie?

Het antwoord op deze vraag is helaas nee. De consumentenbond heeft Dirk van de Broek de titel van ‘goedkoopste supermarkt van 2022’ gegeven maar deze uitkomst is natuurlijk gebaseerd op de prijzen van 110 specifieke producten. Je kunt dus nog steeds producten tegenkomen in de Dirk van de Broek die goedkoper zijn bij de concurrent. Wel is het handig om te weten dat de supermarkt voor best wel veel producten (want 110 is best een aardig aantal!) de goedkoopste optie is.

Doe jij wel eens je boodschappen bij een Dirk van de Broek? En merkte je toen dat je bonnetje goedkoper uitviel dan bij andere supermarkten? Laat het weten in een reactie!

Geef een reactie