Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Je bekijkt nu Goedkoop boeken kopen doe je zo | 5 tips voor 2022.

Goedkoop boeken kopen doe je zo | 5 tips voor 2022.

Goedkoop boeken kopen is natuurlijk een wens van heel veel leesliefhebbers. Het lezen van boeken is namelijk een heerlijke hobby maar wanneer je een snelle lezer bent en/of veel boeken leest per jaar kunnen de kosten best wel hoog op gaan lopen. Dat is natuurlijk niet handig wanneer je bijvoorbeeld net bezig bent met het spekken van je spaarrekening of in het algemeen minder wilt uitgeven. Goedkoop boeken kopen is echter in 2022 nog steeds mogelijk en daar gaat de blogpost van vandaag over. Ben jij benieuwd geworden? Lees dan snel verder.

Goedkoop boeken kopen kan in 2022 met deze manieren:

1. Marktplaats

Wanneer je op zoek bent naar een specifiek boek en dit boek goedkoop wilt aanschaffen is Marktplaats nog altijd de goedkoopste optie. Je typt gemakkelijk de naam van het boek in binnen de zoekbalk en voila: de tweedehands boeken worden netjes onder elkaar aan je gepresenteerd. Je kunt zelfs zoeken naar aanbieders bij jou in de buurt zodat je het boek dezelfde dag nog kunt ophalen voor een prikkie. Handig!

2. Aanbiedingen

Ben je geen fan van tweedehandsboeken en wil je juist een splinternieuw boek openslaan wanneer je terugkomt van een dag had werken? Dan zijn aanbiedingen de uitkomst. Vooral bij Bol.com kan je regelmatig geweldige aanbiedingen vinden voor boeken en goedkoop boeken kopen wordt zo dus ook echt een eitje.

3. Rommelmarkten

Heb je geen specifiek boek in gedachten en vind je het fijn om boeken even vast te kunnen houden voordat je ze koopt? Ga dan eens wat vaker na een rommelmarkt! Op de meest rommelmarkten zijn wel boeken te vinden en de prijzen liggen op zulke markten vaak erg laag. Erg handig dus wanneer je je boekenkast wilt gaan aanvullen.

4. Kringloopwinkel

Vind je rommelmarkten wat te chaotisch en zie jij je boeken liever netjes naast elkaar op één afdeling staan inclusief een prijskaartje? Dan is de kringloopwinkel jouw nieuwe favoriete plek voor goedkope boeken. Je vind hier de mooiste boeken voor hele lage prijsjes. Soms vind je er zelfs meerdere exemplaren van één titel en kan je de mooiste versie (of de goedkoopste) uitkiezen.

5. Vriendenkring

Wat natuurlijk ook nog altijd kan is rondvragen in je vriendengroep. Heb jij vrienden of kennissen die veel lezen? Dan is de kans groot dat jij hun gelezen boeken voor een prikkie over kunt kopen. Elkaar boeken lenen is natuurlijk helemaal een goed idee, dan maak je namelijk helemaal geen kosten meer voor je leeshobby. Score!

Waar haal jij tegenwoordig je boeken vandaan? Deel het hieronder in een comment!

→ Lees ook eens onze tips voor goedkoop avondeten.

Geef een reactie